Nøtteknekkeren

Nøtteknekkeren

Vi har nå skaffet biletter til førjulens barneteater. Det er tidlig, men teateret har allerede begynt å selge biletter, for høstens store forestilling.

Trøndelag teater


Jula står i fare og hvordan den skal reddes er ei skikkelig nøtt

På lille julaften får Marie en uventet førjulsgave: En nøtteknekker. En kjedelig gave kanskje, men lite vet hun om hvilke eventyr hun og Nøtteknekkeren skal ut på.


Nøtteknekkeren ble en kjempesuksess på Trøndelag Teater i 2013 og 2015. Siden den gang har det nærmest blitt et folkekrav at den skal settes opp igjen. Ja, det har til og med gått så langt at enkelte henvender seg til teatrets billettluke og mener å vite at vi setter den opp hvert år – og at det er en gammel tradisjon!


Nå kommer den igjen, men i helt ny tapning. Vi har bedt forfattere og komponist sette seg ned og skrive en ny versjon. Alle som kjenner firkløveret Bones, Løseth, Holdhus og Havdal vet at det dermed er en samvittighetsfull gjeng som nå sitter og forbereder julens store teaterbegivenhet. Det hele skal også gis ny scenisk innpakning. Mads Bones står for regi, mens Bård Lie Thorbjørnsen lager scenografien. Kostymene er ved Christina Lovery, som også laget kostymene til fjorårets suksess, Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen.Parktisk info


Datoene vi har biletter er:

 

Lørdag 10. november kl 17:30

Lørdag  8.  desember kl 17:30

 

Prisen på billettene er: 200 kr for voksen.

                                     100 kr for barn.

 

Den anbefalte nedre aldersgrensen for stykket er 5 år.

 

Betaling av egenandel til konto nummer:   4200.02.37978


Påmeldingsfrist:  Torsdag 21. juni.


Arrangør:

Marianne Halgunset

Neptun Nidaros styret

Mail: mahal@statoil.com

Telefon: 90 86 47 62Egon


Vi gjør som foregående år og møtes på Egon Prinsen før forestillingen. Vi har bordreservasjon der: kl. 14:30, begge lørdagene.
Velkommen til Teateraften
Copyright @ All Rights Reserved